running light - Honda Shadow Forums : Shadow Motorcycle Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-04-2012, 11:08 AM   #1 (permalink)
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Phoenix,Az
Posts: 30
Default running light

I have a 2002 Sabre 1100 that has no running light working but tail light does work. I checked the changed out the bulbs and fuses but no luck. What else could be the problem? Thanks again to all
__________________
brooklyn is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-04-2012, 11:12 AM   #2 (permalink)
Member
 
NuBeOnLI's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Long Island, NY
Posts: 233
Default

I'd get out the wiring diagram (the shop manual is on this site for free) and a volt meter and confirm that juice is running through
NuBeOnLI is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-04-2012, 12:00 PM   #3 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Tecumseh, Michigan
Posts: 1,182
Default

What lights are you refering to as the running light?
__________________
dgraves49 is online now   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Shadow Forums : Shadow Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 10:36 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
Motorcycle News, Videos and Reviews
Honda Grom Forum Harley Davidson Forum Honda 600RR Forum Kawasaki Forum Yamaha R6 Forum Yamaha FZ-09 Forum
1199 Panigale Forum Roadglide Forum Honda CBR1000 Forum Vulcan Forum Yamaha R1 Forum Yamaha R3 Forum
Ducati Monster Forum Harley Forums Honda CBR250R Forum ZX10R Forum Star Raider Forum Yamaha Viking Forum
Suzuki GSXR Forum V-Rod Forums Honda Shadow Forum Kawasaki Motorcycle Forum Star Warrior Forum KTM Duke 390 Forum
SV650 Forum BMW S1000RR Forum Honda Fury Forum Kawasaki Versys Forum Drag Racing Forum Ducati 899 Panigale Forum
Suzuki V-Strom BMW K1600 Triumph Forum Victory Forums Sportbikes BMW NineT Forum
Volusia Forum BMW F800 Forum Triumph 675 Forum MV Agusta Forum HD Street Forum Suzuki GW250 Forum
Yamaha Motorcycles Victory Gunner Forum Honda Vultus Forum HD LiveWire Forum Ninja H2 Forum Ducati Scrambler Forum Kawasaki Ninja 250SL Forum