Honda Shadow Forums : Shadow Motorcycle Forum - View Profile: "Captain D"

"Captain D" "Captain D" is offline

Senior Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 10
  1. kacealraid
    03-01-2014 01:50 PM - permalink
    kacealraid
    Nice! Just got a new tube in the front tire on the 600. Probably taking the Sabre out when I go to meet folks at the gym.
  2. "Captain D"
    02-23-2014 09:57 AM - permalink
    "Captain D"
    Do not know!
    The turn signal requires + & - connections, they are done with wiring through the wire harness, NOT grounded to the frame at the stem...
    Don`t know your Bike though, and could be different than mine...
    I`d run wire for both + & - to the harness > IF necessary <...
    Tech sticky might have a manual for you to download???
    Good Luck,
    Dennis
  3. rkinahan
    02-23-2014 12:14 AM - permalink
    rkinahan
    I'm trying to fix my rear right turn signal and found the bullet male/female connector under the seat has no wiring going to the signal stem. After taking the stem off the bike, I found there is a robinson/square screw right beside the bolt which attaches it to the bike. Do I buy replacement wires, wrap that around the screw, tighten the screw and attach the other end into the bullet connector?
  4. "Captain D"
    11-14-2013 03:11 PM - permalink
    "Captain D"
    Saturday, Nov. 16 we`re doing a Toy Run/food Drive KSU 11 am @ GA112 & US41...
    (This is our meeting place also, first Sunday of each month 2pm)
    We will ride to Crossroad Choppers in Tifton, with KSU 1 pm to ride back to Ashburn for chili and fellowship...

    You are invited,
    Dennis Crenshaw

    I`m glad to see others interested in ABATE of Georgia our web address www.abatega.org to join, add /join.htm to this link
  5. NoleRider
    11-14-2013 01:20 PM - permalink
    NoleRider
    Can you give me more info on ABATE? Seems you're really involved locally. I may be best served to cruise over to Ashburn for an upcoming meeting. Assuming ABATE is engaged in working to protect the rights of cyclists, I'm in.
  6. WillyFrancis
    08-26-2012 05:17 PM - permalink
    WillyFrancis
    I've got a similar issue. I tested compression and am low in the front, down to 34 psi, my rear cyllinder is around 125 psi. I have no leaks anywhere except a small coolant leak between the cylinders (I've ordered parts to fix this). It seems to clear up when I hit the highway or give it some heavy throttle. It'll still go 85 on the hwy and seems to getup and go when I hit it. But when it idles or I keep throttle down it doesn't always fire. You can really feel the difference feeling the exhaust of each cylinder. But again when I hit the gas it mostly clears up and misses sometimes. I'm not sure whats going on.
  7. "Captain D"
    06-23-2012 07:03 PM - permalink
    "Captain D"
    Oh, and >>>>
    Is this a Bike you`ve beena riding and started acting up???
  8. "Captain D"
    06-23-2012 07:02 PM - permalink
    "Captain D"
    This problem you`re having "don`t ring no bells!" with me...
    Have you done a compression check and verified low compression, or it "just acts like" low compression on one cylinder???
    My VT750 had holes in the diaphrams in the top of the carbs, it acted somewhat similar to your symptom, but it never did straighten out and run correctly...UNTIL I swapped diaphrams, they were dried, cracked and full of holes which allowed too much air in the cylinders... 2 @ $104 each??? bad memory...
    This symptom only got worse, NOT better, at all...
    Post this up on the tech forum and see what other folks have to say...
    Good Luck,
    "D"
  9. automan1957
    06-22-2012 11:01 PM - permalink
    automan1957
    Has anyone had a honda shadow you go to start it and one of the cylinders have no or very low compression, continuous cranking and you can hear it pick it up and then starts on the good cyinder and then clears up , its like a lifters pump up , its rarely and it can be from short or long rides, its got 46000 miles on it and the previous owner had the same problem.
  10. automan1957
    06-22-2012 10:50 PM - permalink
    automan1957
    Has anyone had a honda shadow you go to start it and one of the cyclinders will be very low or no compression , continuous cranking and you can hear it pick it up and then starts on the good cyclinder and then clear up ! liker a lifters pump up, and its rarely at times , long of short rides its got 46000,miles and the previous owner had the same issue ?

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Yesterday 01:25 PM
  • Join Date: 06-10-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 6 of 6

All times are GMT -4. The time now is 03:23 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
Motorcycle News, Videos and Reviews
Honda Grom Forum Harley Davidson Forum Honda 600RR Kawasaki Forum Yamaha R6 Forum Yamaha FZ-09 Forum
1199 Panigale Forum Roadglide Forum Honda CBR1000 Forum Vulcan Forum Yamaha R1 Forum Yamaha R3 Forum
Ducati Monster Forum Harley Forums Honda CBR250R Forum ZX10R Forum Star Raider Forum Yamaha Viking Forum
Suzuki GSXR Forum V-Rod Forums Honda Shadow Forum Kawasaki Motorcycle Forum Star Warrior Forum KTM Duke 390 Forum
SV650 Forum BMW S1000RR Forum Honda Fury Forum Kawasaki Versys Forum Drag Racing Forum Ducati 899 Panigale Forum
Suzuki V-Strom BMW K1600 Triumph Forum Victory Forums Sportbikes BMW NineT Forum
Volusia Forum BMW F800 Forum Triumph 675 Forum MV Agusta Forum HD Street Forum Suzuki GW250 Forum
Yamaha Motorcycles Victory Gunner Forum Honda Vultus Forum