Honda Shadow Forums : Shadow Motorcycle Forum - View Profile: damian.garcia83

damian.garcia83 damian.garcia83 is offline

Member

  Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. RONW
    01-13-2012 06:43 AM - permalink
    RONW
    1) The front running light portion of the turn signals work.

    2) When I hit the handlebar mounted switch, the selected turn signal light goes out but does not blink.

    sounds like you need to rub dielectric grease on your signal-selector 'inside' your left handlebar housing especially by the #2 part. At least it worked for my bike. It's not my solution but the original poster on a different forum said something about the selector developing a film on the contact surface over the years. Dielectric grease might not remove a thick crust but it's worth a try if this glitch is recent. If the screws that hold your left clamshell together face up, it's worth while double checking the screws a day a week later .... just to make sure you put them back tight enough (I used med locktite on the threads). The screws are usually different lengths.

    RONW

  About Me

  • About damian.garcia83
    Location
    Virginia Beach, Virginia
  • Signature
    Image is pointless if you don't do the riding part; get out on the road and out of the bar!

    '00 Sabre

  Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-22-2015 10:04 PM
  • Join Date: 11-10-2011
  • Referrals: 0

  Mentions

No results to display...

  Quotes

No results to display...
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome