Gdyby ktoś chciał, oto typowy schemat okablowania Hondy. Użyłem mojego Hondy Shadow Spirit VT1100C z 2000 roku jako przewodnika, ale wszystkie Hondy (a także inne marki) używają tej samej logiki obwodów.
Chuck
Chuck
Będąc osobą bardzo ciekawą, co oznaczają PR, PO, PL i W na schemacie? Z powodu kontuzji lewej ręki musiałem przenieść klakson, kierunkowskazy i światła drogowe/mijania na prawą stronę, używając standardowych przełączników kołyskowych i przyciskowych, w moim Shadow Spirit VT750DC z 2007 roku. Do kierunkowskazów mam 6-pinowy podwójny przełącznik DPDT On-Off-On z podświetleniem. Sygnały działają dobrze, ale próbuję dowiedzieć się, jak sprawić, by standardowe pomarańczowe światła pozycyjne działały tak, jak działały ze standardowym przełącznikiem pokazanym w prawym dolnym rogu schematu. Zobacz załączone zdjęcia przełącznika.W razie gdyby ktoś chciał, oto typowy schemat okablowania Hondy. Użyłem mojego Hondy Shadow Spirit VT1100C z 2000 roku jako przewodnika, ale wszystkie Hondy (a także inne marki) używają tej samej logiki obwodów.
Chuck
PO to zasilanie świateł pozycyjnych.Będąc typem ultra ciekawskim, co oznaczają PR, PO, PL i W na schemacie?
Kolory przewodów to szary i brązowy/biały, więc nie.Czy to może być kod koloru przewodów?
Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk
Taki sam jak niebieski i pomarańczowy. Nie mogę podać numeru, ale nie jest gruby.Jaki jest przekrój zielonego przewodu?